STK_web_medium.png

Resultat av enkäten

8 juni 2021 12:30:00

Nu har vi sammanställt resultatet av enkäten och resultatet finner du här

Vi tackar alla inblandade och resultatet kommer vi använda i vårt arbete och framtida planering. Följande tre medlemmar lottades också fram som mottagare av varsitt klippkort fyllt med 3 tillfällen giltigt 1 juli-31 december. GRATTIS!

Nu finns vår egna låt på Spotify

21 maj 2021 08:30:00

Stefan Rapo är tennisföräldern som skrivit och framför STK:s egen låt, ”Vi lyfter varandra”.

Vi riktar ett stort tack till Stefan och även till Liselotte Lundqvist som illustrerat omslaget och målat den fina tavlan som finns på väg upp till övre plan i hallen. Bilden visar Volley och Smash som tillsammans lyfter i STK:s luftballong med Sundbybergs stad under sig. Volley och Smash finns även som maskotar till våra yngsta medlemmar men går bra att låna även om man är äldre. Om ni inte hört låten tidigare, gå in på Spotify och nynna med i refrängen.

Digitalt medlemsmöte 27 maj kl 19

21 maj 2021 08:00:00

Torsdagen den 27 maj kl. 19.00-ca:20.00 kommer ett digitalt möte med Sundbybergs Tennisklubbs medlemmar att hållas. Mötet genomförs via mötesplattformen TEAMS

Då vi ämnar skicka ut digitala mötesinbjudningar till de som önskar medverka på mötet behöver vi få kännedom om vilken e-postadress du önskar få kallelsen till.
Anmälan görs enligt följande:
Skicka ett mejl till STK:s klubbchef Stefan Malmqvist på e-postadressen klubbchef@sundbybergstennisklubb.se
Vänligen ange den e-postadress du önskar få mötesinbjudan skickad till
OBS! OSA senast den 24/5

Syftet med mötet är dels att presentera den nyligen genomförda medlemsenkätens resultat, samt att berätta lite om de viktigaste sakerna som är på gång i klubben. Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor och framföra synpunkter.