top of page
banor.jpg

Det är relativt lätt att få till bra spel redan från början.

PICKLEBALL

Sporten liknar ”minitennis” och spelas på en badmintonbana med lågt nät. Man spelar med korta racketar och en boll som liknar innebandybollen och det är relativt lätt att få till bra spel redan från början. Det vanligaste är att man spelar dubbel. I USA är det den snabbast växande racketsporten. För mer info kan man gå in på följande länkar:

https://www.pickleballsweden.org/regler

https://www.pickleballsweden.org/hu

Hur gör jag om jag vill spela?

Pickleball spelas på våra badmintonbanor (kombinationselastiskt sportgolv). Lättast bokar du din tid direkt i MATCHi, vårt bokningssystem. Det går också bra att ringa till bokningen på telefon 08-628 20 29

STRÖTIDER

Pickleball kan för närvarande inte spelas vardagar efter kl 17 eller söndagar mellan 10-21. Undantag kan ges, kontakta  receptionen på 08-628 20 29

PRIVATTRÄNING

Vi bedriver ingen egen verksamhet i pickleball men i dagsläget samarbetar vi med Magnus Eliasson som erbjuder lektioner/undervisning tekniskt, tatktiskt, fysiskt och mentalt i bl a pickleball.

Kostnad 650 kr/timme utöver kostnaden för bantiden. Priset är förhandlingsbart och sjunker ju fler timmar du vill spela.

 

Vill du läsa mer om Magnus och hans verksamhet gå in på www.mftsverige.com

 

Magnus nås på 070-580 99 13 

VILLKOR

Medlem i Sundbybergs TK         

Kan boka max 9 dagar i förväg och ha högst 3 aktiva bokningar

Ej medlem     

Kan boka max 8 dagar i förväg och ha högst

3 aktiva bokningar

Avbokning     

Minst 6 timmar i förväg ger dig pengarna tillbaka till ditt konto med ett avdrag på en administrationsavgift på 12,50 till MATCHi. Har du betalt med klippkort får du klippet tillbaka. Banorna hyrs per timme.

bottom of page