banor.jpg
limited-time-offer-1438906_1280.png

TILLFÄLLIGA BOKNINGSVILLKOR PICKLEBALL

Under sommaren har du  möjlighet att boka och ha 6 aktiva bokningar samtidigt istället för 2

Det är relativt lätt att få till bra spel redan från början.

PICKLEBALL

Sporten liknar ”minitennis” och spelas på en badmintonbana med lågt nät. Man spelar med korta racketar och en boll som liknar innebandybollen och det är relativt lätt att få till bra spel redan från början. Det vanligaste är att man spelar dubbel. I USA är det den snabbast växande racketsporten. För mer info kan man gå in på följande länkar:

https://www.pickleballsweden.org/regler

https://www.pickleballsweden.org/hu

Hur gör jag om jag vill spela?

Pickleball spelas på våra badmintonbanor (kombinationselastiskt sportgolv). För att boka tid ringer du bokningen på 08-628 20 29. Det går inte att boka online.

STRÖTIDER

För bokning av strötider ring

08-628 20 29. Du kan dessvärre inte boka online eftersom vi inte har någon egen golvyta för spel utan du nyttjar en badmintonbana i mån av plats och om det inte krockar med annan verksamhet.

PRIVATTRÄNING

Vi bedriver ingen egen verksamhet i pickleball men i dagsläget samarbetar vi med Magnus Eliasson som erbjuder lektioner/undervisning tekniskt, tatktiskt, fysiskt och mentalt i bl a pickleball.

Kostnad 650 kr/timme utöver kostnaden för bantiden. Priset är förhandlingsbart och sjunker ju fler timmar du vill spela.

 

Vill du läsa mer om Magnus och hans verksamhet gå in på www.mftsverige.com

 

Magnus nås på 070-580 99 13 

VILLKOR

Medlem i Sundbybergs TK         

Kan boka max 9 dagar i förväg och ha högst 3 aktiva bokningar

Ej medlem     

Kan boka max 8 dagar i förväg och ha högst 2 aktiva bokningar

Avbokning     

Minst 6 timmar i förväg ger dig 100% tillbaka på ditt spelarkonto, avbokning senare ger dig 75% av kostnaden tillbaka om tiden blir uthyrd till annan. Banorna hyrs per timme.