top of page
pingistjej-2.jpg

Många menar att sporten föddes i Indien på 1800-talet. 

BORDTENNIS

Pingpong som sporten ursprungligen kallades i Sverige kom från England på 1890-talet. Många menar dock att sporten föddes i Indien på 1800-talet. Sporten utövades till en början utomhus men flyttades så småningom inomhus.

Vi har två bordtennisbord av märket Cornilleau Competition 740 ITTF. Att det är ITTF godkänt gör att det kan användas i vilken internationell tävling som helst. Bordet har 25 mm träfiberskiva med de allra bästa spelegenskaperna och är även rullstolsanpassade. Tyvärr är endast 1 bord bokningsbart i Mycourt eftersom vi inte har något speciellt utrymme för mer än ett bord. Ringer du och bokar kan vi placera ett bord i någon av våra squashutrymmen istället.

Hur gör jag om jag vill spela?

Det är endast möjligt att boka ett bord direkt i MATCHi då vi endast har golvyta med plats för ett bord. Önskar du hyra båda borden ringer du bokningen och ser om det finns möjlighet att hyra en squashbana för det andra bordet.

Det går också bra att ringa till bokningen på telefon 08-628 20 29

KONTRAKT

För kontrakt kontakta klubbchef Stefan Malmqvist på 070-850 52 34,

eller skicka e-post: 

klubbchef@sundbybergstennisklubb.se

VILLKOR

Medlem i Sundbybergs TK         

Kan boka max 9 dagar i förväg och ha obegränsat antal aktiva bokningar

Ej medlem     

Kan boka max 8 dagar i förväg och ha obegränsat antal aktiva bokningar

Avbokning

Minst 6 timmar i förväg ger dig pengarna tillbaka till ditt konto med ett avdrag på en administrationsavgift på 12,50 till MATCHi. Har du betalt med klippkort får du klippet tillbaka. Banorna hyrs per timme.    

PRIVATTRÄNING

Vi bedriver ingen egen verksamhet i bordtennis men i dagsläget samarbetar vi med Magnus Eliasson som erbjuder lektioner/undervisning tekniskt, tatktiskt, fysiskt och mentalt i bl a bordtennis.

Kostnad 650 kr/timme utöver kostnaden för bantiden. Priset är förhandlingsbart och sjunker ju fler timmar du vill spela.

 

Vill du läsa mer om Magnus och hans verksamhet gå in på www.mftsverige.com

 

Magnus nås på 070-580 99 13 

bottom of page