top of page
Badmintonpojke.jpg

Badminton kan spåra sina anor långt tillbaka i tiden.

BADMINTON

Lek och spel med olika sorters fjäderbollar förekom för över tusen år sedan i Kina, Japan och Indien men även bland Syd- och Nordamerikas indianfolk.

 

Badminton i sin moderna form har framförallt utvecklats ur racketspelet poona, som brittiska officerare kom i kontakt med i Indien på 1860-talet och förde med sig till Storbritannien. Där blev hertigen av Beaufort en anhängare och spelet som utövades flitigt på hans egendom Badminton House. 1887 fick sporten de regler som i huvudsak gäller än idag.

Hur gör jag om jag vill spela?

Lättast bokar du din tid direkt i MATCHi, vårt bokningssystem. 

Det går också bra att ringa till bokningen på telefon 08-628 20 29

 

I Rackethallen har vi 6 stycken fina badmintonbanor med kombinationselastiskt sportgolv Kombi 68 inlagt sommaren 2019. Banorna hyrs per timme.

KONTRAKT

För kontrakt kontakta klubbchef Stefan Malmqvist

på 070-850 52 34,

eller skicka e-post: 

klubbchef@sundbybergstennisklubb.se

 

För närvarande har vi inga lediga kontraktstider kvällstid vardagar 

ORGANISERAT

Vi bedriver ingen egen verksamhet i badminton men i hallen finns Sundbybergs Badmintonklubb med både junior- och vuxenträning. Om du är intresserad av att spela badminton mer organiserat, kontakta klubben på sundbybergbmk@gmail.com eller besök deras hemsida för mer information www.sundbybergbadminton.se

PRIVATTRÄNING

Vi bedriver ingen egen verksamhet i badminton men i dagsläget samarbetar vi med Magnus Eliasson som erbjuder lektioner/undervisning tekniskt, tatktiskt, fysiskt och mentalt i bl a badminton.

Kostnad 650 kr/timme utöver kostnaden för bantiden. Priset är förhandlingsbart och sjunker ju fler timmar du vill spela.

 

Vill du läsa mer om Magnus och hans verksamhet gå in på www.mftsverige.com

 

Magnus nås på 070-580 99 13 

VILLKOR

Medlem i Sundbybergs TK         

Kan boka max 9 dagar i förväg och ha högst 3 aktiva bokningar

Ej medlem     

Kan boka max 8 dagar i förväg och ha högst 3 aktiva bokningar

 

Avbokning  

Minst 6 timmar i förväg ger dig pengarna tillbaka till ditt konto med ett avdrag på en administrationsavgift på 12,50 till MATCHi. Har du betalt med klippkort får du klippet tillbaka. Banorna hyrs per timme.   

bottom of page