top of page

OM OSS

Sundbybergs Rackethall byggdes 1985 och kompletterades med utomhusbanor i tennis 1987. Sommaren 2021 har anläggningen fått ett tillskott med 4 padelbanor utomhus och tillhörande aktivitetsyta med 2 miditennisbanor och pingisbord. Hallen ägs av Sundbybergs Tennisklubb, grundad 1937.

 

Vi erbjuder ett brett utbud av racketsporter som tennis, padel, badminton, squash, bordtennis och pickleball. I hallen finns även cafeteria, sportshop och massageterapeut. Hos oss kan du lämna in ditt racket för strängning, hyra racket, hyra bollmaskin samt njuta av en kopp kaffe med tillbehör inomhus eller på vår fina uteveranda i söderläge. Välkommen!

Inomhus har vi 4 tennisbanor, Plexipave, 2 squashbanor med ASB-courts, 6 badmintonbanor med nytt kombinationselastiskt sportgolv Kombi 68 och 2 bordtennisbord, Cornilleau Competition 740 ITTF, 3 pickleballset för spel på våra badmintonbanor, 2 racketballset för spel på våra squashbanor.

 

Utomhus har vi 2 tennisbanor med Canada Tenn grus. Dessutom 4 padelbanor, 2 miditennisbanor samt pingisbord. 1 padelbana, miditennisbanorna och pingisborden ute är gratis för allmänheten och går inte att boka. 3 padelbanor bokas och betalas som övriga racketsporter i hallen.

För mer information läs under respektive racketsport i menyn.

Sommar.jpg
bottom of page