top of page

Vi söker en tennistränare


Till en av Stockholms finaste hallar och trevligaste tennisklubbar söker vi en allsidig och utvecklingsbenägen tennistränare som brinner för idrott i allmänhet- och tennis i synnerhet, med start i januari 2023.

Du kommer att vara tränare i våra junior- och vuxentennisskolor.



Därutöver kommer du att:

  • Medverka på klubbaktiviteter/arrangemang

  • Vara tävlingsledare på tävlingar

  • Inneha ansvar för ett- eller flera mindre verksamhetsområden

Vem är du?

Vi söker en tennisentusiast som brinner för sitt arbete och som får energi av att se unga tennisspelande ungdomar utvecklas, både på tennisområdet såväl fysiskt som psykiskt och socialt. Du brinner för unga individers utveckling och förstår att du har en viktig roll i deras uppväxt och utveckling. Du har en god spelstyrka, lätt för att samarbeta, samt har ett entusiasmerande och inspirerande förhållningssätt. Det är meriterande om du har genomgått delar av SvTF:s tränarutbildning, är utbildad tävlingsledare, samt har goda datakunskaper.


Arbetsplatsen

Du kommer till en arbetsplats med god stämning inom personalgruppen. Totalt arbetar idag sex heltidsanställda medarbetare på anläggningen, samt ett tiotal timanställda. Du rapporterar till chefstränaren, som blir din närmaste chef. Vi erbjuder goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.


Vill du veta mer?

Tjänsten är på 100%, 6 månaders provanställning tillämpas. Individuell lönesättning. Sundbybergs Tennisklubb följer Arbetsgivaralliansens kollektivavtal. Sista ansökningsdag är den 31/10. Din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt CV. Vi genomför intervjuer löpande. Du skickar din ansökan via e-post till klubbchef Stefan Malmqvist, som även besvarar frågor; klubbchef@sundbybergstennisklubb.se Tel. 0708-505 234.


Välkommen med Din ansökan!

Sundbybergs Rackethall är belägen i Ör nära Hallonbergens tunnelbana. Där finns 4 tennisbanor inomhus och 2 ute, 6 badmintonbanor, 2 squashbanor och 2 bordtennisbord. Utomhus har vi även 4 padelbanor, 2 miditennisbanor, samt 2 pingisbord. Denna hall är en av Stockholms två rackethallar som kan anordna Racketlon.

I hallen finns en bemannad reception, cafeteria och racketshop. Sedan 35 år tillbaka har Sundbybergs Tennisklubb tagit emot tennissugna människor i denna fina rackethall. Vi har idag 750 medlemmar varav ca: 250 deltar i klubbens juniorverksamhet. Hos oss är alla välkomna att spela, barn och vuxna, nybörjare och avancerade spelare, motionärer och tävlingsspelare. Vår verksamhet är bred där man både kan gå kurser, delta i tennisskolan, tävla i interna gruppspel och representera klubben i serielagsspel.

Vår vision är ’STK = Sveriges Trevligaste Klubb’.

193 visningar
bottom of page