top of page

Vårterminen 2024 är här!

Välkomna tillbaka till klubbens träningar!

 

Tennisterminen är i full gång och träningarna har startat! Äntligen! Klubbens tränare önskar er välkomna tillbaka och hoppas på en inspirerande och motiverande termin för alla elever.

Vi har skickat ut e-post, både den 21 december och 9 januari, till klubbens elever i juniorverksamheten med information om terminsstart m.m. Återkoppla gärna till juniorverksamheten om intagna elever inte nås av våra utskicka via e-post med diverse information. Elever som står på kölista kontaktas separat och omfattas inte av denna information. Klubben kommer under terminens gång uppdatera både hemsidan och anslagstavlan vid läktaren på bana 1. Hemsidan ska bl.a. uppge när vi har uppehåll för ordinarie träningar och anslagstavlan ska ha också ha information om uppehåll m.m.


Vi kommer att fortsätta skicka e-post för allmän information så kontrollera och håll utkik i er inkorg och/eller skräppost för att bli informerade om verksamheten.

Vid kontakt med juniorverksamheten kan ni skicka e-post till junior@sundbybergstennisklubb.se men ni kan också skicka sms alternativt ringa måndag till fredag mellan kl. 10-14.45 på telefonnummer 070-8559371.

148 visningar

Comments


bottom of page