top of page

Susanne är STK:s nya klippa på kansliet


Susanne Nilsson är proffs på ekonomi och STK:s nya klippa på kansliet. Hon omges av sport i sitt liv och har fått uppleva tennis på mycket hög nivå genom sin man. Hon står även bakom sina barn som sportförälder, har erfarenhet av klubbstyrelser och driver eget bolag. Välkommen Susanne!

Vilket är ditt första intryck av Sundbybergs Tennisklubb? − Jag tycker att det är en välskött tennisklubb där det är ordning och reda. Personalen är kanonbra! Jag har inte hunnit sätta mig in så mycket i verksamheten ännu, men allt känns väldigt bra.

Vem är du och vilka intressen har du? − Jag är en glad och positiv vuxen tjej på 50+. Mina intressen är att få umgås med min familj och vänner. Jag älskar att vara i skogen både med och utan hunden. Helst vill jag då plocka svamp och bär. Jag gillar även handarbete, att röra på mig och gå till gymmet. Har även ett underbart ställe i skärgården där jag gillar att vara för att ladda batterierna och njuta. Jag har jobbat med ekonomi sedan 2003 och driver egen firma sedan 2010, där jag säljer solskyddskläder för barn och har även konsultuppdrag som redovisningsekonom. Jag är sportintresserad − mest hockey, men tittar mycket på andra sporter också. Tennis har avtagit lite med åren men det har blivit ett intresse igen sedan jag började jobba i klubben. Jag har i unga år varit aktiv inom basket, handboll, fotboll och gymnastik.

Vilken är din relation till tennis? − Min relation till tennis är via min man. Han har spelat och tränat andra och varit med i SALK Open varje jul och nyår i många år. Även Stockholm Open har han varit engagerad i. Jag har spelat väldigt lite tennis själv. Har sett mycket tennis under åren som gått då min man och svärmor har varit väldigt intresserade. Så ett intresse tändes tack vare dem.

Anser du att tennis får den uppmärksamhet i Sverige som sporten är värd? − Nej det tycker jag inte! Förr kunde man läsa och höra mycket mer om tennis, trots att nyhetsflödet nu ökat genom internet och sociala medier.

Varför tycker du att man ska vara med i en tennisklubb? − Har man intresse att spela tennis eller någon annan racketsport så tycker jag att man ska vara medlem för att stötta klubben och även ta tillvara på eventuella medlemsrabatter och förmåner som man har som medlem.

Är du sportförälder? Vad är viktigast för barnen tycker du? − Jag är sportförälder och har bara positiva upplevelser. Fotboll, simning, dans, ringett och hockey. Har varit engagerad i organisationerna kring mina barns lag, även som ledamot i styrelsen i klubben min son spelade i. Jag har verkligen fått en helhetsbild om hur en klubb fungerar som förälder och styrelseledamot. Det har gett mig väldigt mycket sympati för engagemanget i en klubbverksamhet och det ideella arbetet.


96 visningar

Comments


bottom of page